healthy teeth

healthy body!

Dhëmbët

Trajtimi i kanalit të rrënjës

Trajtimi i kanalit te renjes behet i domosdoshem kur masa e brendeshme e dhembit infektohet.

Nese ju mungon nje Dhëmb

IMPLANT

Implantet dentare jane shtresa ose korniza metalike, qe vendosen ne menyre kirurgjikale nen mishrat e dhembeve. Ato lejojne vendosjen e dhembeve zvendesues.

Kozmetike

STOMATOLOGJI

Stomatologjia Kozmetike ne pergjithesi perdoret per tju referuar cdo pune dentare per te permiresuar pamjen.Ajo kryesisht fokusohet ne permiresimin e dentalestetikes, ne ngjyre, pozicionin, formen,madhesine,shtrirjen dhe pamjen e pergjithshme te buzeqeshjes.

Zgjidhja perfekte

URA DENTARE

Ka disa mundësi për të mbyllur një hapsire ku mungon një dhëmb ose dhëmbët e shumëfishtë mungojnë përgjatë rreshtit të njëjtë. Një nga zgjidhjet më të shpejta dhe me kosto më të ulet është mbyllja e mbyllja duke përdorur një urë fikse dentare.

Rregullime pa dhimbje

KURORA

Kurora rekomandohet për të mbuluar dhëmbët që janë të dëmtuar, thyer ose të lodhur. Në disa raste kur dhëmbët tuaj ekzistues janë formuar në mënyrë jonormale ose jeni të pakënaqur me pamjen e përgjithshme të tyre, ajo mund të rekomandohen për një buzëqeshje rezatuese.

Drejtim te dhembeve

INVISALIGN

Për shumicën e njerëzve, një buzëqeshje e bukur është dobia më e dukshme e ortodontisë – Dhëmbët e drejtë dhe të shëndetshëm do të përmirësojnë pamjen tuaj

Porcelan

VENEERS

Veneers laminat janë një nga trajtimet tona më të kërkuara, prandaj ne kemi bërë investime të mëdha në kete Teknologji duke bërë të mundur që ne të ju ofrojmë lloje të ndryshme të Veners sipas preferencave tuaja dhe sigurisht buxhetit tuaj.